Surt el sol a la Torre del Valent

dimarts, 14 de maig del 2013

La 3a Marxa dels Dips - Muntanyes de Llaberia

 Casa rural La Torre del Valent de l'Aleixar, Tarragona
La 3a Marxa dels Dips - Muntanyes de Llaberia
18 de maig de 2013
És una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut és de 61 Km. senyalitzats i 5915 m. de desnivell acumulat, que transcorre per les Muntanyes de Llaberia amb sortida i arribada a Pratdip.
Es una prova puntuable per la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència, on s’estableix una puntuació individual i per entitats, basada en la participació.


La inscripció es farà a partir del 02 d’abril de 2013, es reserva la primera setmana pels federats, través de la web de la FEEC:
 
El termini d’inscripció es tancarà el 15 de maig de 2013, o un cop assolits els 500 participants.
La inscripció es considerarà vàlida un cop efectuat el pagament individualitzat.
Els drets d’inscripció seran de 23 € per als participants amb llicència de la FEEC, FEDME i adherides a la UIAA de l’any en curs, mínim Tipus A, i de 28 € per als no federats (incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat).
El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària a:
BANC DE SABADELL: 0081 0087 59 0001428346
Enviar comprovant de pagament amb nom i cognoms a l'e-mail: marxadips@cereddis.cat
ITINERARI: Pratdip (C1), Llaberia (C2), Pratdip (C3), Santa Marina (C4), Vandellòs (C5), Mas de Castellnou (C6), La Fou (C7), Llaberia (C8), Font del Bullidor (C9), i Pratdip (C10).
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veureLa velocitat de la prova i els horaris d’obertura i tancament dels controls seran a criteri de l’entitat organitzadora, sent l’horari de sortida a les 6:00 hores, i l’hora límit d’arribada les 24:00 hores.
Més informació a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada